• Gratis verzending vanaf € 50,-
  • 10% korting op de logeerkoffertjes! Code: KOFFER

Retourneren en klachten

Retourneren

Mocht een artikel ondanks de goede zorg niet aan je verwachting voldoen, dan kan deze geretourneerd worden. Je hebt het recht om binnen 14 werkdagen na ontvangst van de producten de koop op afstand te ontbinden. Hiervoor gelden de volgende voorwaarden:

  • Alleen niet gepersonaliseerde producten kunnen geretourneerd worden.
  • De te retourneren artikelen moeten nog voorzien zijn van de originele verpakking worden geretourneerd en worden niet teruggenomen indien: de artikelen beschadigd, gebruikt en/of gewassen zijn, je zelf hebt getracht een gebrek te herstellen of je de gebruiksaanwijzing niet hebt opgevolgd.
  • Indien je een product wilt retourneren dien je dit vooraf aan te geven via info@kleinesaar.nl De te retourneren artikelen dienen binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling aan ons retour gestuurd te worden en door ons te zijn ontvangen. Artikelen die niet of niet binnen de gestelde termijn door ons ontvangen zijn, worden niet geaccepteerd.
  • Adresseer de zending conform instructies in de e-mail, welke je ontvangt na aanmelding van je retour en bied de zending zo snel mogelijk aan bij een postkantoor of servicepunt van PostNL. Bij de afgifte ontvang je een verzendbewijs met daarop een barcode. Bewaar dit verzendbewijs totdat je retournering verwerkt is.
  • De ontvangst van je retour wordt per e-mail bevestigd. Het bedrag van de retournering wordt gecrediteerd. De uitbetaling vindt plaats op hetzelfde rekeningnummer waarop de betaling door jou is gedaan. Let er op dat de verzendkosten voor je eigen rekening zijn.
  • Retourneren is voor eigen rekening.

Klachten

Ben je niet tevreden? Dan hoor ik het graag. Voor het aanmelden van een klacht kun je een mail sturen naar info@kleinesaar.nl Ik verzoek je om de klacht binnen enkele dagen per e-mail aan mij kenbaar te maken. Ik zal, in overleg met jou, het probleem zo spoedig mogelijk oplossen. Vermeld in je mail het ordernummer en telefoonnummer. Dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op.

 

De portokosten voor het retourneren van een artikel met een klacht komen in eerste instantie voor je eigen rekening. Deze kosten zullen gecrediteerd worden indien de klacht gegrond verklaard wordt.